GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Verwarming

Advies op maat

De radiator is een deel van uw centrale verwarming en zorgt voor het verwarmen van uw ruimte. Bij ons kunt u terecht voor al uw radiatoren. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten radiatoren. Zo kunt u bij ons terecht voor paneel radiatoren, plint radiatoren, lage temperatuur-radiatoren, kolomradiatoren en meer.

Al onze radiatoren zijn in verschillende soorten en kleuren te krijgen. Deze hebben allen hun eigen stijl. Zo zijn wij leverancier van moderne radiatoren in luxe designs, maar ook de klassieke radiatoren bieden wij u met trots aan.

In onze showroom hebben wij een twintig-tal Vasco radiatoren in diverse verschillende soorten en stijlen.

U kunt altijd bij ons langskomen voor een advies omtrent een radiator die het beste in uw huis past. We zullen op basis van uw wensen en behoeften een passend advies geven.

Naast de verkoop van radiatoren kunnen wij de installatie bij u uit handen nemen. Dit zal in samenspraak gebeuren met de klant. Neem een kijkje in onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod in designradiatoren en radiatoren in de klassieke en traditionele stijl.

Onze verwarming merken

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven