GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Sanitair

Gecertificeerd personeel en uitstekende service

Het sanitair behoort tot een van de belangrijkste onderdelen in uw badkamer en huis. U heeft er dagelijks mee te maken en wilt natuurlijk dat dit er goed uitziet en praktisch en functioneel werkt. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sanitair, denk hierbij aan kranen, wasbakken, douches, ligbaden, douchewanden, toiletten, spiegels en meer! Kortom, voor sanitair hoeft u niet meer verder te zoeken, want een gerenommeerde leverancier en installateur heeft u reeds gevonden.

Wij hebben een groot assortiment aan sanitair. Door onze expertise alsmede professionele programma`s kunnen wij u precies uittekenen hoe uw nieuwe ruimte eruit zal gaan zien. Door deze tekening krijgt u een indicatie van hetgeen hoe de ruimte eruit komt te zien.

Wanneer u de juiste sanitair gekozen heeft, kunnen wij dit ook voor u installeren en aansluiten. Onze gecertificeerde en professionele installatiemonteurs zullen dit keurig voor u verzorgen.

Wij leveren sanitair van gerenommeerde topmerken als Ideal Standard, Villeroy & Boch, Laufen, Geberit en het douchewanden programma van Sealskin.

Onze sanitair merken

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven