GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Airco omkasting
(Condensorkasten)

Uw buiten-unit fraai afwerken?

Op zoek naar een veelzijdige en esthetische oplossing voor je airco buitenunit? Kijk dan niet verder! Wij bieden premium airco omkastingen die perfect compatibel zijn met alle merken airco’s en warmtepompen. Gelegen in Geleen, Zuid-Limburg, onze omkastingen bieden zowel wand- als vrijstaande montageopties, wat betekent dat ze een flexibele keuze vormen voor elke buitenunit. Bovendien, ons assortiment bevat diverse formaten omkastingen, zodat er gegarandeerd een optie beschikbaar is die naadloos aansluit bij jouw airco buitenunit.

Deze omkastingen zijn zorgvuldig ontworpen om de efficiëntie van je airco of warmtepomp niet te hinderen. Daarnaast voegen ze een visueel aantrekkelijke touch toe aan je buitenruimte. De installatie is verrassend eenvoudig, wat je tijd en moeite bespaart. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de vrijheid hebt om de look te kiezen die het beste past bij je persoonlijke voorkeuren of exterieur.

Bovendien, als je interesse hebt in het verkennen van ons aanbod, nodigen we je uit om onze winkel in Geleen, Zuid-Limburg, te bezoeken voor een uitgebreide selectie van airco omkastingen. Ongeacht het merk van je airco of warmtepomp, onze omkastingen bieden de ideale combinatie van bescherming en stijl voor jouw apparaat. Maak vandaag nog de slimme keuze voor een stijlvolle en functionele airco omkasting!

Interesse? Neem dan een kijkje in onze winkel in Geleen of neem contact met ons op!

Enkele voorbeelden

Ons merk

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven