GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Airco

Airco voor particulier en zakelijk

In een wereld waar warmere perioden steeds vaker voorkomen, groeit de behoefte aan effectieve koelsystemen in huis. Een optimale slaapkamer temperatuur is cruciaal voor een goede nachtrust. Dit verklaart waarom de slaapkamer vaak de eerste plek is waar huiseigenaren kiezen voor de installatie van een airco. Wij ontvangen regelmatig berichten van tevreden klanten die vertellen dat ze dankzij onze airco’s eindelijk weer heerlijk kunnen doorslapen.

In de afgelopen twee jaar merken we een duidelijke trend: meer en meer mensen installeren meerdere airco-units in hun huis. Dit maakt comfortabel leven, slapen én werken vanuit huis mogelijk. Het is geen uitzondering meer om 3, 4, of zelfs 5 airco units in één huis te hebben. Hierdoor wordt het belang van energiezuinige en stille airco units steeds groter.

Onze nieuwste MHI wandunits blinken uit in zowel efficiëntie als stilte, met een geluidsniveau van slechts 19dB(A) in de laagste stand – een indrukwekkende prestatie die u waarschijnlijk niet eens zult opmerken. Deze units zijn een game-changer voor wie comfort en rust in huis hoog in het vaandel heeft staan.

Heeft u interesse? Bezoek onze winkel in Geleen of neem contact met ons op!

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Airco - Verwarming

Ons airco merk

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven