GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Onderdelen

Installatiebedrijf Gesitplus levert niet alleen monteurs die u graag helpen bij de installatie van bijvoorbeeld uw kraan, maar geeft u ook de mogelijkheid om dit zelf te doen. Daarom vindt u hier alle benodigde materialen voor uw CV ketel, vloerverwarming, airconditioning en andere loodgieterswerkzaamheden.

De beste
installatie
materialen

De installatiematerialen en onderdelen worden uit voorraad geleverd waardoor uw klus niet in tijdnood komt. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een bepaald onderdeel niet direct uit voorraad geleverd kan worden dan hebben wij het voordeel van een zeer snelle levering zodat u binnen enkele dagen uw klus kunt voortzetten.

Gesitplus Installatietechniek is uw nummer één leverancier van loodgietersmaterialen en onderdelen ten behoeve van sanitair (wastafels, kranen en douchewanden), airco, radiatoren, vloerverwarming en CV ketels.

Onderdelen en materialen die wij onder andere kunnen leveren zijn afkomstig van Bosch, Nefit, Daalderop, Intergas, AWB, Rehema, Vaillant, Junckers, Radson en meer! Voor zowel groot- als kleinmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze winkel aan de Daalstraat 23 te Geleen. Voor directe vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven