GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

(Nieuwe) airco Venlo?

en behaaglijke temperatuur en frisse lucht in huis zijn van groot belang voor een plezier gevoel. Of het nu gaat om de lucht bij u thuis of die in een kantoor of ander pand waar u en anderen tijd doorbrengen. Luchttemperatuur en de frisheid van lucht zijn belangrijk om uzelf prettig en comfortabel te voelen. Als het om een kantoor of werkgelegenheid gaat, is het helemaal belangrijk. Temperatuur en frisheid zijn namelijk mede bepalend voor de mate waarin u en andere medewerkers zich kunnen concentreren. Wilt u frisse, behaaglijke lucht in een ruimte of pand? Dan kunt u kiezen voor een airco. In Venlo levert en plaatst Gesitplus airco systemen bij zowel particulieren als zakelijke afnemers.

Airco systemen

Een airco systeem is een systeem dat ofwel op één plaats ofwel op meerdere plaatsen in een gebouw kan worden geplaatst. Wat het systeem kan, verschilt per soort airco. Het ene systeem kan alleen lucht verkoelen en is hiermee dus alleen geschikt in warme ruimten als wasruimten en keukens. Andere systemen kunnen echter lucht koelen én verwarmen. Dit is erg geschikt om de lucht overal te allen tijde op een plezierige temperatuur te houden. Of het nu winter of zomer is, het airco systeem zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en dat hierdoor iedereen in de ruimte of het gebouw zich op het gemak kan voelen. Hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden, kantoren en andere bedrijven zijn met name gebaat bij zo`n airco systeem. Wilt u een airco in Venlo laten installeren? Dan kunnen wij van Gesitplus u van advies voorzien.

Advies voor uw airco in Venlo

Een airco in Venlo plaatsen, is voor ons eenvoudig aangezien ons bedrijf zich in Geleen bevindt. U kunt voor de juiste airco in Venlo dus advies bij ons in de winkel komen inwinnen, of we komen naar u toe. Daarnaast voorzien wij u graag van passend advies als u op een andere manier met ons in contact wilt komen.

Wilt u de temperatuur en luchtverdeling bij u in huis of in uw zaak perfect conditioneren? Neem dan contact met ons op, via onze winkel in Geleen of via ons online contactformulier. U kunt ons ook telefonisch om advies vragen wat betreft een airco in Venlo. Hiervoor belt u naar 046-4106033.

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven