GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Airco laten plaatsen Sittard?

Wanneer een woning, horecagelegenheid, winkel of andere ruimte geen fijne temperatuur heeft, voelen gasten zich net als uzelf hier niet helemaal op het gemak. Een te lage temperatuur is niet prettig, maar een te hoge temperatuur zorgt eveneens voor een onplezierig gevoel. Dat probleem lost u gemakkelijk op met een airco. In Sittard kan Gesitplus u bij de keuze voor een passende airco adviseren, alsmede deze monteren en installeren.

Soorten airco`s

Zoekt u een airco in Sittard of omstreken? Welke u nodig heeft, is afhankelijk van de soort ruimte waarin de airco de lucht zal verkoelen, verwarmen en/of verfrissen. Er zijn airco systemen die geschikt zijn voor kleine kamers, zoals een hotelkamer. Daarnaast zijn er ook airco systemen die de temperatuur in grotere ruimten of hele gebouwen kunnen reguleren. Verder kunt u nog kiezen over welke technieken uw airco systeem in Sittard beschikt. Zo zijn sommige airco`s alleen in staat om de lucht te koelen, doordat deze lucht opzuigen, koelen en dan weer uit het systeem blazen. Hierdoor koelt de lucht in een ruimte af. Tegenwoordig zijn de meeste airco systemen echter ook in staat om naast lucht koelen lucht te verwarmen. Zo kunt u net als bij een verwarming instellen welke temperatuur de lucht in een ruimte, etage of heel gebouw dient te zijn. Overigens zorgen airco systemen ook ervoor dat de luchtverdeling in ruimten gelijkmatig verdeeld is.

Modellen

De diverse soorten airco`s die wij in Sittard kunnen leveren en monteren, zijn tevens verkrijgbaar voor op verschillende plaatsen in een ruimte. Een airco hoeft namelijk niet per se aan het plafond te worden geïnstalleerd. Deze kan ook aan de muur worden gehangen of een muur worden gemonteerd. Welke plaats voor u het geschiktst is, is afhankelijk van de situatie in de ruimte én van uw wensen. Een vloer-airco is bijvoorbeeld uitermate geschikt om snel en lang kamers te koelen. Wand-airco is daarentegen ideaal voor kleinere ruimtes, zoals sanitaire ruimten en keukens.

Airco in Sittard laten installeren

Gesitplus heeft jarenlange ervaring met klanten de juiste airco in Sittard te adviseren. Naast advies vinden wij service erg belangrijk. De eerste service die wij daarom verlenen na ons uitgebreide advies, is de airco in Sittard voor u monteren en installeren. Zo heeft u zelf zo min mogelijk werk, maar kunt u wel genieten van een perfect geregelde luchtverdeling en temperatuur!

Wilt u genieten van een perfect geregelde temperatuur in huis, op kantoor of in een andere ruimte of gebouw in Sittard, middels een airco die eenvoudig in gebruik is? Kom bij ons langs of neem contact met ons op voor advies en uitleg!

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven