GesitPlus

DAALSTRAAT 23, 6165 TH GELEEN

LOGO-GESITPLUS

Airco installatie Geleen

Voor een perfect geregelde temperatuur en luchtverdeling in zowel kleine als grote ruimten, kiest u voor een airco. In Geleen is Gesitplus de specialist voor advies over airco`s, levering van diverse soorten airco systemen, en de plaatsing en installatie van deze airco systemen.

Welk airco systeem past bij u?

Een airco systeem regelt de luchttemperatuur en luchtverdeling in een ruimte. Door perfecte regeling is het met een airco systeem nooit meer te koud of te warm in een kamer of andere ruimte. Dit zorgt zowel voor een prettig gevoel in huis als voor een comfortabele omgeving in uitgaansgelegenheden als restaurants, winkels en op werkplekken. Zoekt u een airco voor een pand in Geleen? Dan heeft u bij Gesitplus een ruime keuze uit verschillende soorten airco systemen. Zo bieden wij airco`s die uitsluitend kunnen verkoelen, maar hebben wij ook airco`s in het assortiment die tevens kunnen verwarmen en de frisheid van de lucht kunnen bepalen. Airco systemen kunnen namelijk meer dan alleen lucht opzuigen, verkoelen en uitblazen. In een airconditioning systeem kunnen door middel van diverse technieken allerlei luchtfactoren geregeld worden. Voor uw airco in Geleen heeft u dus ook de keuze uit diverse apparaten. Uiteraard geven wij u graag een uitgebreid en persoonlijk advies, zodat u de juiste airco voor uw ruimte en wensen kiest.

Montage airco in Geleen

Als u met of zonder onze hulp gekozen heeft voor een passende airco voor u in Geleen, dan kunnen wij deze tevens bij u komen monteren. Onze specialisten zijn ervaren met het plaatsen van diverse systemen. Wij kunnen samen met u kijken waar de airco het beste zal functioneren voor een optimaal resultaat. Ondanks dat airco systemen er tegenwoordig mooi en strak uit zien, wilt u toch dat het apparaat zo goed mogelijk verscholen is in de ruimte. Is de airco geplaatst? Dan geven wij u een praktische uitleg over hoe u met de airco omgaat en hoe deze functioneert. Uiteraard kunt u altijd nog bij ons terecht met vragen.

Wilt u de temperatuur en andere luchtfactoren goed regelen? Kom langs bij onze winkel met airco`s in Geleen of neem voor vragen contact met ons op via het online contactformulier. U kunt ons ook telefonisch vragen om advies, op 046-4106033.

NEEM CONTACT OP VIA
ONDERSTAAND FORMULIER

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Openingstijden

Maandag13.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 -17.00 uur
Zaterdag09.00 -13.00 uur
Scroll naar boven